ENTRENADOR PERSONAL

El teu entrenador personal és un profesional amb formació específica que pot prescriure un pla d’entrenament individual adaptat a les característiques, les necessitats i els objectius que desitges buscant la millor solució per cumplir-los.

BENEFICIS:

MOTIVACIÓ
El fet de tenir un profesional dedicat a tu mentre realitzes l’entrenament augmenta la teva motivació i millora el teu rendiment

SEGURETAT
Tenir algú que corretgeixi la teva postura, la teva técnica, l’exercici o fins i tot la freqüència d’entrenament sempre és més efectiu i evita lesions.

COMPROMÍS
Concretar una cita t’ajudarà a conciliar la teva activitat física amb la teva agenda. El teu entrenament passa a ser un treball d’equip, perquè els teus objectius son els objectius de l’entrenador personal

VARIETAT
En l’actualitat existeixen moltes formes d’aconseguir el que vols. Únicament hauràs d’explicar quines són les tevés metes al teu entrenador personal i aquest identificarà el tipus d’entrenament ideal per al teu cas.

RESULTATS
En la primera fase del programa, l’entrenador personal fa una estimació del temps en el qual els aconseguiràs. Un canvi és crucial per obtenir millors resultats.